Aino tuotteet markkinoi, maahantuo ja valmistaa Kotilaakso Oy  |   Aino på svenska  
Puhdasta onnea suomalaiseen kotiin!

Ulkosiivousvälineet

Aino kuurausharja puinen

Mattopyykin paras työväline! 100% luonnontuote, jonka harjaksen vedensidontakyky on erinomainen. Puinen runko pysyy tukevasti saippuaisissa käsissä.

Aino kuurausharja kahvalla

Edullinen ja laadukas kesän yleisharja siivoukseen.

Aino mattoharja - UUTUUS

Ainon uudistettu mattoharja. Kuminen kädensija, josta saa hyvän otteen.

Aino mattoharja

Perinteinen malli, jossa tukeva, puinen kädensija. Ryhdikkäät harjakset puhdistavat irtolian ja pölyn tehokkaasti. Kestää erinomaisesti pakkasta. Ajankohtaiset värit.

Aino mattoharja spurt

Tuotteen muotoilussa otettu huomioon ergonomia ja keveys. Napakat harjakset soveltuvat myös kodin yleissiivoukseen. Ajankohtaiset värit.

Aino kesäharja puuvarrella

Harjassa on karkeat harjakset ja puinen kierrettävä varsi joka on irrotettavissa. Pitkä varsi takaa ergonomisen työskentelyasennon. Soveltuu mattojen, terassien ja laitureiden puhdistamiseen.

Aino ulkosiivouskäsineet

Ulkosiivouskäsineet suojaavat käsiä kosteudelta ja naarmuilta. Poimutettu viimeistely takaa tukevan otteen siivouskohteesta riippumatta. Soveltuu myös puutarhan hoitoon. Valmistettu latexpinnoitetusta polyesterista.

Aino mattopiiska

Kotimainen laatutuote! Kumisesta kädensijasta saa pitävän otteen mattoja tampatessa.Tuote kestää erinomaisesti Suomen vaihtelevat sääolosuhteet. Säilytettävä suojassa suoralta auringon valolta.

Aino katuluuta

Laadukas metallirunkoinen luuta. Harjakset biassavaa. Varsi valmiiksi kiinnitetty tuotteeseen.

Aino pihaharja

Aino pihaharjan harjas on tukevaa propeenia. Harja on suunniteltu erityisesti ulkorappujen ja terassien puhdistamiseen. Ympäristöystävällinen tuote. Varren pituus 130 cm.

Kaikki matot kaipaavat harjaamista ja terassit ja parvekkeet odottavat kuuraamista. Viihtyisyys on vähästä kiinni.

Pihatyöt luontuvat kestävillä välineillä. Katuluudalla puhdistuvat niin kiveykset kuin portaatkin. Mattopyykkikin on nautinto, kun harja tekee tehtävänsä.