Aino-produkterna marknadsförs, importeras och produceras av Kotilaakso Oy Ab   |   Aino suomeksi  
Ren lycka till että finländsk hem!

Redskap för städning utomhus

Aino skurborste i trä

Det bästa redskapet för mattvätt! 100% naturprodukt, med borst som tål vatten utmärkt. Stomme av trä som hålls bra i en hand med såpa.

Aino skurborste med handtag

Sommarens förmånliga universalborste för städning.

Aino mattborste - NYHET

Ainos förnyade mattborste. Handtag i gummi, för bättre grepp.

.

Aino mattborste

Traditionell modell, med ett stabilt trähandtag. Spänstig borst som effektivt rengör lös smuts och damm. Tål köld utmärkt. Moderna färger.

Aino mattborste spurt

Ergonomi och lätthet har beaktats i designen. Tät borst som även lämpar sig för allmän rengöring i hemmet. Moderna färger.

Aino sommarborste med träskaft

Har lång borst och löstagbart skaft av träs som kan återvinnas. Det långa skaftet garanterar en ergonomisk arbetsställning. Lämpar sig för rengöring av mattor, terasser och bryggor.

 

Aino handskar för städning utomhus

Handskarna skyddar händerna för fukt och skador. Blisserad yta som garanterar ett stabilt grepp oberoende av vilket objekt som skall rengöras. Lämpar sig även för trädgårdsskötsel. Tillverkadi polyster med ytbeläggning av latex.

 

Aino mattpiska

En finländsk kvalitetsprodukt! Handtaget i gummi ger dig ett bra grepp när du piskar dina mattor. Produkten tål de växlande väderleksförhållandena i Finland på ett utmärkt sätt. Skyddas mot direkt solljus.

Aino gatkvast

Kvast av hög kvalitet med aluminiumstomme. Borst av piassava. Skaftet färdig fäst i produkten.

Aino trädgårdsborste

Borsten på Aino trädgårdsborste är stödjande propen. Borsten är speciellt utformad för rengöring av yttertrappor och terrasser. Miljövänlig produkt. Skaftets längd 130 cm.

Alla mattor behöver borstas och terasser och balkonger väntar på att bli skurade. Trivsel kan skapas med små medel.

Arbetet på gården går lätt om du har hållbara redskap. Med gatuborsten får du både stenläggningen och trappan rengjord. Även mattvätten blir en njutning när borsten fungerar som den ska.