Aino-produkterna marknadsförs, importeras och produceras av Kotilaakso Oy Ab   |   Aino suomeksi  
Ren lycka till että finländsk hem!

Aino-vakuumprodukter

Aino-vakuumpåsarna är en bra hjälp för förvaring i hemmet och för längre lagring. Med hjälp av vakuumpåsarna kan du spara upp till 75% i utrymme. Produkten är baserad på vakuumide’n, så att överskottsluft sugs ut ur påsen med hjälp av en dammsugare. På detta sätt kommer textilierna att bli tätare och spara utrymme. Påsarna skyddar också mot fukt, mögel, lugtproblem och insekter. vakuumpåsarna håller även för köld!

Vakuumförvaringspåsar
Vakuumförvaringspåsarna spar upp till 75 % utrymme.
» Här kan du läsa mera produktinformation och användarinstruktioner

Vakuumkostympåsar
Med Aino vakuumförvaringspåsar sparar du rejält utrymme i klädskåpet. Dessutom skyddar påsarna dina kläder.
» Här kan du läsa mera produktinformation och användarinstruktioner

Vakuumförvaringsbox
Vakuumförvaringsboxen sparar upp till 75 % utrymme. Du kan även lagra den i stående läge. Påsen fungerar med alla typer av dammsugare som används i hemmen.
» Här kan du läsa mera produktinformation och användarinstruktioner

Vakuumpåsar för bäddunderlag
För sängkläser och andra textilier som tar stort utrymme. Fungerar med alla typer av dammsugare som används i hemmen.
» Här kan du läsa mera produktinformation och användarinstruktioner

Resevakuumpåse
Resevakuumpåse som används manuellt och är till mycket praktisk hjälp för den som är på resa!
» Här kan du läsa mera produktinformation och användarinstruktioner

Tips för packning:

  • Leksaker (mjukleksaker, samt andra föremål som samlar damm) är det bra att förvarara antingen i täckpåsar eller i fiberdukspåsar.
  • Garn hålls dammfritt och kan lätt packas i olika påsar.
  • Dynor och andra säsongtextilier kan också packas i vakuumpåsar.
  • De är en bra ide’ att under en bilresa packa t.ex. vadderade kläder i fiberdukspåsar. Påsarna har handtag att bära i, och kan enkelt flyttas då man tömmer och lastar.
  • Aino rekommenderar inte att man packar vassa föremål i påsarna, eftersom detta kan innebära risk för att de går sönder. Om du i alla fall vill pröva att packa sådana (t.ex. Lego-bitar) så lönar det sig att inte tömma påsen helt, så blir det lite utrymme i påsen för föremålen att röra sig. På detta sätt kan eventuell skada på påsen undvikas.
  • På sommarstugan är det bra att packa alla hemtextilier i påsar för vintern ifall fukt orsakar lukt- eller andra problem. Inte heller insekter kommer åt att förstöra textilier genom påsen.

Ainos vakuumförvaring är enkelt och t.om. roligt. Varje gång förvånas man över hur otroligt mycket kläder och hemtextilier man kan få att rymmas i ett litet utrymme. Det finns aldrig för mycket förvaringsutrymme!

Vakuumförvaring går lekande enkelt. Kläderna eller sängkläderna, täcken och schalar viks och sätts i påsen. Påsens öppning stängs, och dammsugaren gör slutjobbet. Som genom ett trollslag har du mera hyllutrymme.