Aino-produkterna marknadsförs, importeras och produceras av Kotilaakso Oy Ab   |   Aino suomeksi  
Ren lycka till että finländsk hem!

Övriga städverktyg

Aino mikrodammvippa

Nyhet! Rengör där andra verktyg. inte kommer åt! Bra ställen för användning är t.ex. bakom batterier, glasföremål, kristallkronor o.s.v. Genom att skaka produkten får du bort dammet så att den direkt kan användas på nytt!

Aino städhandske

Handsken är av nylonväv beklädd med polyuretan. Materialet är elastiskt och vattenavstötande. Lämpar sig för att användas vid städning samt vid trädgårds- och fabriksarbete. Finns i storlekar 8 och 9.

 

Aino förpackning med 3 st. mikrodukar

Tre olika mikrodukar för fönstertvätt, bildskärmar samt för allmän rengöring.

Aino mirakelsvampar 3 st.

Två rengöringsytor. Inget rengöringsmedel behövs, det räcker med vatten. med mirakelsvampen rengör du nästan vad som helst. Svampens storlek 11 x 7 x 3 cm.

Aino-mikrovippa

Hemmets universaldammvippa!

Utmärkt arbetsredskap för att avlägsna damm från olika ytor. Till produkten finns en separat reservdelsförpackning med 6 vippor.

 

Aino städskaft

Aino städskaft för borstar och moppar. Tillverkningsmaterial stål eller aluminium.  Fönsterputsningsskaftet fungerar även som förlängningsskaft till Kotilaaksos färgbyglar.

Dammvippan är en enkel konstruktion som även ett barn kan hålla. Det man lär sig som ung sitter i hela livet! T.o.m. städning kan vara roligt, om man gör det tillsammans.

Mikrofiberduken rengör utan att lämna kvar ludd, och det blir snyggt med en gång. Städhanskarna skyddar. Det lönar sig att använda dem i bakteriefällor som t.ex. vid rengöring av golvbrunnar.