Aino-produkterna marknadsförs, importeras och produceras av Kotilaakso Oy Ab   |   Aino suomeksi  
Ren lycka till että finländsk hem!

Moppar och skrapor

Aino skarpskrapa

Nyhet! Aino skarpa skrapa är en effektiv hjälp för att torka och rengöra golvytor. Produkten finns att få med två olika skaft: kort skaft och teleskopskaft. Skrapans arbetsbredd är 35 cm.

Aino ledad cellgummiskrapa

För torkning av våtutrymmen. Även lämplig för att sopa bort smulor, djurhår och hårstrån från golv och mattor. Den rörliga leden gör att det går att sopa upp även från svåra ställen.

Aino golvskrapa

Hållbar metallstomme. Skrapa av cellgummi. Produkten finns i olika storlekar.

Aino set med golvskrapor

Stiligt torkset i metall. Skrapan är tillverkad i cellgummi och skaftet är av stabil metall. Skrapan är 35 cm bred, skaftets längd är 120 cm.

Aino mikroskivmopp

Städverktyg för parkett-, laminat- och stenytor i alla hem. I produkten ingår skivram 40 cm, ett långt teleskopskaft i aluminium och en utbytbar mikrofiberskiva.

Aino mikrofiberskiva tråd

Moppen tråddelar samlar som torra effektivt lös smuts och damm. Produkten kan även användas som våt. Material 100 % mikrofiber. Maskintvättbar 40°C.

Aino mikrofiberskiva allmän

Produkten kan användas torr eller våt. För alla typer av golvytor. Maskintvättbar 40°C.

Aino set med moppar i 4:a delar

Städset som behövs i varje hem. I produkten ingår en mopp, skaft, torkare och ämpare. Moderna färger.

Aino Vaihto garnmopp

Lämplig för rengöring av ytor som tål fukt, som t.ex. sten-, kakelytor samt plastgolv. Ett billigt alternativ för rengöring av golv.

Aino Vaihto viskosmopp

Lämpad för plast-, laminat- samt parkettytor (om den används sträv).

Moppen är välbekant och enkel, och skrapan är utöver för våtutrymmen även lämpad för torra utrymmen. En par drag och sen är det snyggt.

Efter dammsugning är det bra att rengöra golvet med något strävt. Ibland kan också moppen vara ett mera fungerande alternativ än dammsugning. Stilen är fri, huvudsaken att det blir resultat.