Aino-produkterna marknadsförs, importeras och produceras av Kotilaakso Oy Ab   |   Aino suomeksi  
Ren lycka till että finländsk hem!

Köksstädning

Aino spisborste

Med tät borst av mässing som gör att man effektivt kan rengöra spisen, grillen och andra ytor i gjutjärn. Liten, vilket gör att man kan rengöra även små nedsmutsade håligheter.

Aino diskborsten pisara

Nyhet! En innovativ gummikäft som gör att produkten kan hängas upp på ett nytt sätt. Produkten representerar finsk toppdesign. Stilig design och modern färgsättning.

Aino diskborsten jouhinen

En utmärkt diskborste för krävande disk, som t.ex. kristall och porslin. Borsten tål starka lösningsmedel och tvättmedel. Inhemsk kvalitetsprodukt.

Aino diskborste

Finns i ett flertal färger. Tål maskintvätt. Finsk produkt!

Aino flaskborstar

Med dessa blåvita nylonborstar kan man rengöra flaskor av olika storlekar. En stor upphängningskrok gör det lätt att fästa den. Produkten finns i flera olika storlekar.

Aino bordssopborste

Bagarens bästa vän. Stiligt skaft i gummi som pasar till alla storlekar av händer.

Aino städduk

I förpackningen finns 10 st städdukar. Dukens format är 38 x 38 cm.

Aino vinylhandskar

Lämpar sig för städning och vid hantering av livsmedel. Produkten är talkfri. Tillverkad i vinyl, vilket gör det möjligt för även allergiker att använda produkten.
Säljs i konsumtionsförpackningar med 100 st. Finns i olika storlekar.

Aino hushållshandskar

Tillverkade i gummi (latex) med pudrad insida. Handsken är inte lämplig för gummiallergiker. Grovräfflad insida som ger ett stabilt grepp. Finns i olika storlekar.

Aino kaffebryggarborste

Höjd 9/27 cm. Nylonborste 10 mm. För rengöring av kaffebryggare, kaffemaskiner, pumptermosar och andra små föremål.

Aino potatisputsare

Effektiva Aino potatisputsare är avsedd för intensivtvätt av potatis, för hushållsbruk.  Aino potatisputsaren har ett kraftigt stålskaft och borste med nylonborst.

Bruksanvisning:
Fäst produkten vid en batteridriven eller elektrisk borr. Borrfästets storlek 10 mm. Placera ett par lager potatis (ca 1/3 hink) i en 10-liters plasthink.
Tillsätt rikligt med rent vatten. Kör igång borren och snurra försiktigt runt potatisen i hinken. Byt vid behov ut vattnet. Fortsätt tills potatisen är ren.

 

Renlighet är halva maten, speciellt i köket. Ett rent kök lyser upphela hemmet.

Köket blir stökigt, åtminstone ibland. Smulor av bakverk på bordet, kastrullen blev för full och soppan kokar över, mjölken bränns i botten. Aino finns till för dessa situationer.