Aino-produkterna marknadsförs, importeras och produceras av Kotilaakso Oy Ab   |   Aino suomeksi  
Ren lycka till että finländsk hem!

Aino-borstar

Aino-borste med snedvinklat skaft

Ett långt träskaft samt designen på handtaget garanterar användaren en ergomomisk arbetsställning.

Aino borstset

I setet ingår en yvik sopborste och en sopskyffel i plast. Skaftet är av hållfast aluminium och handtaget är egonomiskt utformat.

Bytes-Aino borstset

Denna uppsättning borstar representerar den nya generationen borstar. Produkten är utvecklad för hushåll och för yrkesmässig användning. Återvinning har även beaktats då produkten utvecklats. De nya skaften i aluminium och de ergonomiska handtagen gör borstarna verkligt stiliga och behagliga att använda. I skaften finns en ny typ av låsmekanism som gör det lätt att byta till ny borste utan att behöva använda några verktyg.

Fråga efter bytesborstar i din butik!

Aino sopset

Aino sopsettets borste med kort skaft är lämplig för att ta bort skräp och damm t.ex. från bordsytor. I produkterna finns en upphängningskrok.

Moderna färger.

Aino-sopskyffel

Ny ergonomisk modell. Sopskyffeln lämpar sig för flera olika borstar. Städverktyg med långt skaft, Elegant design, lämpar sig för både hemmet och för yrkesmässig användning. Skaft i aluminium, skyffeldel i metall.

Aino golvborstar

Den yviga och mjuka borsten samlar noggrannt även det mest finfördelade dammet. I produkten finns en fästdel i metall för skaftet. Främst framtagen för träskaft. Golvborsten finns i bredd på 30 cm, 40 cm, 50 cm, 60 cm och 80 cm.

 

Smulor och damm, hår och lera eller sandkorn som sliter på golvet. Allt skall bort! Borstarna gör rent.

I Aino-produktfamiljen ingår borstar för varierande behov och situationer. En borste är en snabb hjälp i varje familjer.