Aino tuotteet markkinoi, maahantuo ja valmistaa Kotilaakso Oy  |   Aino på svenska  
Puhdasta onnea suomalaiseen kotiin!

Muut siivousvälineet

Aino mikropölyhuiska

Uutuus! Puhdistaa sieltä mihin muut välineet eivät pysty! Hyviä käyttökohteita ovat patterien taustat, lasiesineet, kristallikruunut jne. Ravistamalla tuotetta saat tomut pois tuotteesta ja näin uusintakäyttö on heti valmis!

Aino siivouskäsine

Käsine on polyuretaanilla pinnoitettua nailonkudosta. Materiaali on joustava, sekä vettä hylkivä. Sopii siivous-, puutarha- ja teollisuuskäyttöön. Saatavana koot 8 ja 9.

 

Aino mikroliinapakkaus 3 kpl

Kolme erilaista mikroliinaa ikkunanpesuun, kuvaruuduille sekä yleissiivoukseen.

Aino ihmesienet 3 kpl

Kaksi puhdistuspintaa. Puhdistuspesuaineita ei tarvitse, vesi riittää. Ihmesienellä puhdistat lähes mitä vain. Sienen koko
11 x 7 x 3 cm.

Aino-mikrohuiskari

Kodin yleispölyhuiska!

Erinomainen työväline pölyn poistoon erilaisilta pinnoilta. Tuotteeseen saatavana erikseen vaihto-osapakkaus, jossa 6 huiskaa.

 

Aino siivousvarret

Aino siivousvarret harjoihin ja moppeihin. Valmistusmateriaalina teräs tai alumiini. Ikkunapesuvarsi käy myös Kotilaakson maalitelojen jatkovarreksi.

Aino monitoimivarsi nivelletyllä päällä

Aino nivelletty moinitoimivarsi helpottaa ikkunanpesua korkeissa huontiloissa. Säädettävä jatkovarsi antaa ulottuvuutta ikkunanpesuun reilusti. Kääntyvä pää helpottaa siivousasentoa.

PItuus 110-200 mm.

Pölyhuiska on kelpo kapine, joka istuu lapsenkin käteen. Se minkä nuorena oppii, sen vanhana taitaa! Siivoaminenkin voi olla kivaa, kun se tehdään yhdessä.

Mikroliina puhdistaa nukkaamatta, siksi se tekee kerralla siistiä. Siivouskäsineet suojaavat. Bakteeripesissä, kuten lattiakaivon puhdistuksessa, niitä kannattaa käyttää.