Aino tuotteet markkinoi, maahantuo ja valmistaa Kotilaakso Oy  |   Aino på svenska  
Puhdasta onnea suomalaiseen kotiin!

Aino-harjat

Aino vinovarsiharja

Pitkä puuvarsi sekä kädensijan muotoilu takaavat käyttäjälle ergonomisen työskentelyasennon.

Aino harjasetti

Setissä on tuuhea rikkaharja ja muovinen rikkalapio. Varret ovat vahvaa alumiinia, ja niiden kädensija on ergonomisesti muotoiltu.

Vaihto-Aino harjasetti

Tämä harjasetti edustaa harjojen uutta sukupolvea. Tuote on suunniteltu kotiin ja ammattikäyttöön. Myös kierrätys on huomioitu tuotetta suunniteltaessa. Uudet alumiinivarret ja ergonomiset kädensijat tekevät harjasetistä todella tyylikkään, jota on miellyttävä käyttää. Varsissa on uudentyyppinen lukitusmekanismi, jolloin uuden harjan vaihtaminen käy helposti ilman työkaluja.

Kysy vaihtoharjaa kaupastasi!

Aino rikkasetti

Aino rikkasetti Harjan lyhyt varsi soveltuu roskien ja pölyn poistamiseen esimerkiksi pöytätasoilta. Tuotteissa ripustinkoukut.

Ajankohtaiset värit.

Aino rikkalapio

Uusi ergonominen malli. Rikkalapio soveltuu useaan harjaan. Pitkävartinen, tyylikkäästi muotoiltu siivousväline, joka sopii kotiin ja ammattikäyttöön. Varsi alumiinia, rikkaosa metallia.

Aino lattiaharjat

Tuuheat ja pehmeät harjakset keräävät hienojakoisenkin pölyn tarkasti. Tuotteessa metallinen varren kiinnitysosa, joka suunniteltu pääasiassa puuvarsille. Lattiaharjoja saatavana 30 cm, 40 cm, 50 cm,
60 cm ja 80 cm leveyksillä.

 

Muruja ja pölyä, karvoja ja kuraa tai lattiaa hiertäviä hiekanjyviä. Kaikki pois! Harjoilla syntyy puhdasta jälkeä.

Aino-tuoteperheessä on monenlaisia harjoja eri tarpeisiin ja tilanteisiin. Harja on joka kodin nopea apu.